Werkwijze

Duidelijke afspraken, geen verborgen kosten en geen cent te veel, de prijs is het dubbel en dwars waard zo zien onze klanten ons.logo-estadio-corona.

De afspraak is gemaakt, en dan?

1. De eerste stap is een oriënterend gesprek om vrijblijvend eens aan elkaar te ruiken. Er moet een goede klik zijn, voor we samen het traject ingaan dat voor de gestelde doelen wenselijk is. Na dat gesprek kunnen wij u al een voorlopige raming geven van de doorlooptijd van het project en de kosten.

2. De tweede stap is het verzamelen van alle relevante informatie over uw interne organisatie en de markten die u met uw producten en/of diensten bedient of wil bedienen. Aan de hand van wetenschappelijke modellen wordt vervolgens een strategische analyse gemaakt die de basis vormt voor het nieuwe beleid dat in uw organisatie moet worden geïmplementeerd.

3. De derde en laatste stap is het schrijven en invoeren van de procedures die aan het nieuwe beleid verbonden zijn. Inclusief het instrueren en trainen van de medewerkers die er mee gaan werken.

Als de doelen zijn gehaald, rest de nazorg. Met een frequentie van drie tot vijf jaar controleren of de strategie door externe marktwijzigingen nog goed werkt, dan wel moet worden bijgesteld.

IN DRIE STAPPEN SNEL WEER OP KOERS MET BGM !

06 38 559746