BGM

BGM staat al meer dan 25 jaar voor De Bruyn Gonzalez Marketingmanagement. De nummer 1 van internationaal consultancybureau’s dat bedrijven helpt bij het realiseren van meer groei, omzet en winst.

Strategische marketing, marketing communicatie, marketingonderzoek en marketing consultancy, toetsing van uw huidige marketing strategie en meer groei, omzet en winst genereren dat is BGM.

Met kennis van en ervaring in tal van bedrijfstakken in het midden- en kleinbedrijf (MKB) geven wij aan de hand van een strategische analyse van uw interne organisatie en de marktgebieden waar u actief bent, maat gesneden en brancherelevante adviezen om de bovengenoemde doelen te bereiken.

Wij hebben ervaring opgedaan in binnen- en buitenland en dat stelt ons in staat onze opdrachtgevers steeds de juiste weg te wijzen om aan een nieuwe fase te kunnen beginnen.

U weet natuurlijk het best wat de oorzaken zijn van stagnerende groei en tegenvallende winst, maar wellicht zijn er twijfels op welke manier het tij gekeerd kan worden. Of wilt u gewoon groeien en meer winst maken. Ook uw huidige marketingbeleid naar een hoger niveau breng of  in het geval dat u nieuwe markten wil aanboren, kan toetsing bij een onafhankelijke derde partij twijfels wegnemen. Een één op één gesprek met een meedenkende professional, die zich volledig in de materie heeft verdiept, is dan vaak een oplossing.

we zijn benieuwd wat uw wensen zijn en neem eens vrijblijvend contact op: 0348 448900 of 06 38559746

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s